Betűtanító gyerekkönyv és DVD!
Az ABC-ben című betűtanító verses könyv és animációs DVD egyben kedvezőbb áron megvásárolható.
592 oldal izgalom
Meglelni az emberiség eddig feltáratlan titkát. A legnagyobbat, mi valaha létezett.
Útleírás
 
Zsiga Henrik
BALATON - Új utak, friss élmények
útikönyv, gyönyörű fotókkal
3480 Ft helyett 2980 Ft
A szerző új útikönyvvel jelentkezett, mely hasonlóan szórakoztató, ismeret- és ötletanyaggal rakott, mint előző, Toszkána – Utazik a család című slágerkötete.

„Helló Kedves Olvasó!

Bebarangoltam a Balatont. Hol gyerekekkel, hol barátokkal. Betértünk patinás éttermekbe és időrágta büfékbe. Kóstoltunk sajtos lángost és harcsa mellett kacsamellet, kortyoltunk jóféle szörpöket és közeli dűlők borait. Feltérképeztük a régió erdeit, játszóterek ezreit, kalandpályákat, állatparkokat, múzeumokat – számolatlanul. Napoztunk zsongó strandokon, barlangokba ereszkedtünk, és másztunk hegyre, dombra, lombra, tóra néző kilátóra..."

Kattints a részletekért!
Útleírás
 
Zsiga Henrik
TOSZKÁNA - Utazik a család
családi útikönyv (második, bővített kiadás)
2980 FT HELYETT 2480 FT
Helló Kedves Olvasó!
Végigjártuk egész Toszkánát – apa, anya, és a gyerekek. Megnéztük és felderítettük az összes toszkán várost, parkot, dómot, múzeumot, strandot. Mindent megtalálsz e könyvben – rengeteg fotóval, számtalan kalanddal, történelmi, gasztronómiai, művészettörténeti ismeretekkel. Lapozz bele, vidd haza, éld át velünk a csodás toszkán pillanatokat. Úgy alakítottuk ki, hogy útikönyvként is használhasd!

Gyönyörű, igényes kivitel! 288 színes oldal, 300 fotó!

Beszámoló, gasztronómia, történelem, művészettörténet, és praktikák, árak, látnivalók. Minden, amit tudni szeretnél e csodás régióról!
Kalandregény
 
Zsiga Henrik
Végül magad maradsz
Meglelni az emberiség feltáratlan titkát, a legnagyobbat, mi valaha létezett - mindezt vér, rejtelmek, fordulatok közepette.
20% KEDVEZMÉNY: 3480 FT HELYETT 2780 FT
Ősi üzenet bukkan fel Peru mélyén, Machu Picchu falai közt. A kőbe vésett jelek eredete ismeretlen, tartalma megfejtetlen. A kutatásba a Pannonhalmi Apátság is bekapcsolódik, és Alexet, a magyar történészt kérik fel a rejtély tanulmányozására. A főszereplő Peruba utazik, és döbbenten fedezi fel, hogy a különös, az idők távolából küldött üzenet újabb állomásra vezeti őt: Kambodzsába, Angkorvat misztikus világába...
Útleírás
 
Zsiga Henrik
Óceánok szolgája, avagy luxushajón dolgoztam
útleírás, élménybeszámoló (második, javított kiadás)
Élménybeszámoló, kalandregény, és útleírás egyben. A szerző főiskolai tanulmányait időlegesen megszakítva egy tizennégy emeletes luxushajón dolgozott felszolgálóként, körbehajózta a fél világot, tengernyi élményt gyűjtött, s mindezeket roppant olvasmányos stílusban papírra vetette.

Megjelent: az Arión Kiadó gondozásában.
Útleírás
 
Zsiga Henrik
Óceánok szolgája, avagy luxushajón dolgoztam
útleírás, élménybeszámoló (első kiadás)
Élménybeszámoló, kalandregény, és útleírás egyben. A szerző főiskolai tanulmányait időlegesen megszakítva egy tizennégy emeletes luxushajón dolgozott felszolgálóként, körbehajózta a fél világot, tengernyi élményt gyűjtött, s mindezeket roppant olvasmányos stílusban papírra vetette.

Megjelent: magánkiadásban.
Gyerekkönyv
 
Zsiga Henrik
Igaz mesék a magyar történelemből
Mesekönyv, valódi történelmi események alapján
2680 FT HELYETT 2280 FT
7 szép mese, melyek a magyar történelem megtörtént, ám kevésbé ismert, izgalmas eseményeit dolgozzák fel. A mesék cselekményükben, stílusukban, nyelvezetükben visszanyúlnak a népmesékhez. Anya és Apa sem marad ismeret nélkül: minden mesét az egykori történelmi esemény rövid összefoglalója követ. Gévai Csilla művészi rajzai tovább színesítik a gyerekek számára lebilincselő történeteket.
E-könyv
 
Zsiga Henrik
Igaz mesék a magyar történelemből (e-könyv)
mesekönyv, valódi történelmi események alapján
A könyvben szereplő mesék a magyar történelem megtörtént, ám kevésbé ismert, izgalmas eseményeit dolgozzák fel - cselekményükben, stílusukban, szóhasználatukban visszanyúlnak a népmesékhez.
Gyerekkönyv
 
Zsiga Henrik
ABC-ben
betűtanító könyv zenés CD-vel
2880 FT HELYETT 1980 FT
A könyv játékosan segíti a gyerekeket a betűk tanulásában. Minden betűhöz külön oldal tartozik. Játékos, vidám, ritmusos; a gyerekek könnyen megjegyzik, könnyedén visszamondják, s mindeközben megtanulják a betűket. A könyv anyaga irodalmi stílusú, választékos. Kiválóan alkalmas gyerekelőadások anyagául. CD-melléklet: a kötet tartalma megzenésítve!

illusztrálta: Bodogán Péter
Gyerek DVD
 
Zsiga Henrik
ABC-ben (dvd)
zenés-hangos betűtanító DVD
1180 FT HELYETT 980 FT
Ez a DVD játékosan segíti a gyerekeket a betűk tanulásában. Minden betűhöz külön animáció és versrészlet (soroló) tartozik. Játékos, vidám, ritmusos; a gyerekek könnyen megjegyzik, könnyedén visszamondják, s mindeközben alakilag és hangban is rögzítik a betűket. A DVD anyaga irodalmi stílusú, választékos. Kiválóan alkalmas gyerekelőadások anyagául.
Kalandregény
 
Andrew Neal
Társadalmi evolúció
ütős scifi, csípős társadalomkritikával
20% KEDVEZMÉNY: 2980 FT HELYETT 2380 FT
A távoli jövőben az Univerzum intelligens fajai szövetségbe tömörülnek. Az egykoron oly dícső emberiség immáron csupán védett fajként, állatok módjára él, múltja a mítoszok világába veszett...
Romantikus
 
Mail Karolin
Albérlet a szerelemhez
Romantikus történetek sorozat
40% KEDVEZMÉNY: 2680 FT HELYETT 1600 FT
Egy kalandos és romantikus könyv azoknak, aki kedvelik a csodás tájakat, az izgalmakat, és az érzelmek fordulatos világát. Mail Karolin újabb, immáron harmadik könyve ismét a népszerűségi listák élén szerepelhet.
Romantikus
 
Mail Karolin
Lopott boldogság
Romantikus történetek sorozat
Egy tökéletesnek hitt huszonöt éves házasság is okozhat meglepetéseket az egymást szerető feleknek? Lehet egyszerre két férfit vagy két nőt szeretni?

Romantikus
 
Mail Karolin
A medál titka
Romantikus történetek sorozat
20% KEDVEZMÉNY: 2990 FT HELYETT 2390 FT
Érzelmekben és romantikus elemekben gazdag, mégis fordulatos, kalandos regényt tart az Olvasó a kezében. A történet a 60-as években veszi kezdetét a gyönyörű Bakony egy apró falujában...
Romantikus
 
Mail Karolin
Klementina, a gróf lánya
romantikus regény
40% KEDVEZMÉNY: 2590 FT HELYETT 1550 FT
Egy Sopron közeli kastélyban, napjainkban játszódik e romantikus regény, mely a titkokkal terhes múltba, a grófok arisztokrata világába kalauzol vissza. Becsület, család, szerelem - feltépett sebek, megbocsátás. Minden adott egy nagyszerű, izgalmas könyvhöz...
Romantikus
 
Sylvia Whitemore
Döntések
Romantikus történetek sorozat
Isabell tíz éves párkapcsolatot hagy maga mögött, és új mederbe tereli életét – más városba költözik, munkahelyet vált, és élvezi a független nők életét. Egy születésnapi összejövetel, majd egy baráti vacsora azonban bonyodalmakat gördít elé: régi munkatársa, Pierre felkelti érdeklődését.
Misztikus
 
Darena Salyaz
Sejtelmes fény / Sötét vihar sorozat
Rejtélyes történetek
40% KEDVEZMÉNY: 2480 FT HELYETT 1480 FT
Darena Salyaz könyve ismét a rejtelmek mezejére kalauzol bennünket. Misztikus történések, harcok és kudarcok, szerelem és győzelem - mindezek fordulatosan kavarognak az írónő új, az előző kötet sikereit is felülműlni igyekvő könyvében.
Misztikus
 
Darena Salyaz
Árnyék / Sötét vihar sorozat
Rejtélyes történetek
40% KEDVEZMÉNY: 2480 FT HELYETT 1480 FT
ELŐRENDELHETŐ!
Várható megjelenés: 2012. október

Sötétség sűrűsödik egy montanai kisváros felett. A fiatal Sara visszaköltözik egykori házukba, és már másnap felfigyel egy tökéletes szépségű, különc ikerpárra: Robin és Ray élete csupa titok és fájdalom. Nem értik, miért mások, mint a többiek. Nem értik, miféle hatalom, ami Robint fogva tartja...
Misztikus
 
Darena Salyaz
Mennydörgés
misztikus történetek
20% KEDVEZMÉNY: 2480 FT HELYETT 1980 FT
Sara és Robin, a regény főszereplői ideiglenes nyugalomra leltek. Fáradságos küzdelemben győzelmet arattak az ártók felett, békéjük azonban múlandó. A sötétség katonái ugyan meggyengültek, s szétszóródtak a világban, ám egy ismeretlen vezér újraegyesíti őket. Egy vezér, kinek gyűlölete ezer fokon ég, s egyetlen cél vezeti: legyőzni Robint, s ezzel szabadjára engedni a gonoszt a világban.
Pokoli versenyfutás kezdődik a hatalomért, fájdalom és szenvedés kíséri a felek lépteit.
Kalandregény
 
Zsiga Henrik
Atmosz
kalandregény
2390 FT HELYETT 980 FT
Eggo Moralli, alias Zsiga Henrik

Scifi, társadalomkritika

A korajövőben egy speciális hatóság felügyeli a emberi faj tisztaságát. A hatóság azokat az embereket, akikben több a mesterséges szerv, végtag, mint az eredeti, a távolba száműzi, még akkor is, ha mindössze egyszerű baleset a átültetések oka. A távol pedig nem más, mint Atmosz, amely összekapcsolódó telepek sokasága a Föld külső légterében.
Jegg Kifou ezredes, a hatóság munkatársa maga is baleset áldozata lesz, és tetemes mennyiségű mesterséges beültetésben részesül. Döntenie kell: vagy a siralmas vég az égre emelt pokolban, ahol a száműzöttek saját, ismeretlen birodalmukban élnek a hírhedt Axonoss tábornok vezérletével, vagy a menekülés. Jegg utóbbit választja, és küzdelmes, egyre több rejtelmet szülő vándorlása kezdetét veszi.
A hajsza meghökkentő fordulatokat, álnok barátokat, meglepő helyszíneket tartogat. Mindeközben egy párhuzamos szálán két férfi elegyedik különös párbeszédbe – az emberiséget, társadalmunkat, múltunkat és jövőnket új, eleddig felfedezetlen szemszögből megvilágítva.
A cselekmény folyásával Jegg Kifou ezredes mind kevesebbet ért a körülötte zajló eseményekből, a szálak egyre gubancolódnak. Főhősünk, bár rövid időre szabadulni bír a hatóság szeme elől, végül feladja terveit, s épp átadná magát elrendelt sorsának, a borzalmas száműzetésnek, amikor egyetlen apró, alig észrevehető mozzanat a feje tetejére állítja mind Jegg Kifou, mind az Olvasó elképzeléseit.
Főhősünk az utolsó pillanatban magához veheti az események mögött búvó brilliáns valóságot, értelmet nyer valamennyi magyarázat nélkül maradt jelenet, menekülésének történései egybeforrnak a két férfi párbeszédével, s kibontakozik a kötet valódi mondanivalója.
Csomag
 
Zsiga Henrik
EGYÜTT JOBB: ABC-ben könyv + DVD egyben!
Betűtanító zenés-hangos könyv és DVD
KEDVEZMÉNY: 4060 FT HELYETT 2660 FT
Együtt is megvásárolható az abc-t tanító könyv és DVD.

illusztrálta: Bodogán Péter
Csomag
 
Zsiga Henrik
TOSZKÁNA - Utazik a család (2db, akciós!)
útikönyv + élménybeszámoló
RENDELJ 2 DARABOT, ÉS VIDD KEDVEZŐ ÁRON!

Helló Kedves Olvasó!
Végigjártuk egész Toszkánát – apa, anya, és a gyerekek. Megnéztük és felderítettük az összes várost, parkot, dómot, múzeumot, strandot. Mindent megtalálsz e könyvben – rengeteg fotóval, számtalan kalanddal. Lapozz bele, vidd haza, éld át velünk a csodás toszkán pillanatokat. Útikönyvként is használhatod.
Arrivederci!
Csomag
 
Zsiga Henrik
OLVAS A CSALÁD: 3 könyv + 1 DVD
Könyvcsomag a családnak
KEDVEZMÉNY: 8640 FT HELYETT 4500 FT
Rendelje meg a könyvcsomagot, amelyben egy szórakoztató útleírás, egy izgalmas kalandregény, egy gyerekkönyv és egy gyerek DVD található! Most kedvező csomagáron, 45% kedvezménnyel: 8640 Ft helyett CSAK 4500!
Csomag
 
Zsiga Henrik
TOSZKÁNA + ATMOSZ (útikönyv + kalandregény, együtt, óriási kedvezménnyel!)
családi útikönyv + kalandregény
Végigjártuk egész Toszkánát – apa, anya, és a gyerekek. Megnéztük és felderítettük az összes várost, parkot, dómot, múzeumot, strandot. Mindent megtalálsz e könyvben – rengeteg fotóval, számtalan kalanddal. Éld át velünk a csodás toszkán pillanatokat. Útikönyvként is használhatod.
Csomag
 
Zsiga Henrik
2 útleírás! TOSZKÁNA + LUXUSHAJÓ
EGYÜTT KEDVEZŐBB!
KEDVEZMÉNY: 5170 FT HELYETT 3580 FT
Végigjártuk egész Toszkánát – apa, anya, és a gyerekek. Megnéztük és felderítettük az összes várost, parkot, dómot, múzeumot, strandot. Mindent megtalálsz e könyvben – rengeteg fotóval, számtalan kalanddal. Éld át velünk a csodás toszkán pillanatokat. Útikönyvként is használhatod.

+

Az Olvasó megismerheti egy exkluzív óceánjáró sürgő-forgó zsibongását, megannyi csodáját, behajózhatja a Földközi- és a Karib-tengert, kiköthet kismillió kikötőben, és átkelhet az Atlanti-óceánon. Mindeközben jókat kacaghat számos mulatságos történeten, tengeri kalandokba keveredhet, és együtt görnyedhet a szerzővel a feszítő munkában.
Akár a boltokban, akár az egyre népszerűbb e-olvasókon szeretné látni könyveit, segíteni tudunk.
Kattintson, és ismerje meg a feltételeket!
Ahová beszállítunk: Alexandra, Auchan, Bookline, Cora, Dimag, Libri, Tesco, stb.
Budapest, Hotel Griff Budapest, 2015. január 22-24. (3 nap, támogatott áron: 29.500 Ft + ÁFA). Ismét három izgalmas napra invitáljuk Önt. Ha az írói pályával kacérkodik, csatlakozzon hozzánk! Segítünk a legnehezebb, a kezdő lépések megtételében.
Budapest, CEU, 2014. július 17-19. (3 nap, támogatott áron) Ismét három izgalmas napra invitáljuk az érdeklődőket. Ha Ön az írói pályával kacérkodik, csatlakozzon hozzánk! Segítünk a legnehezebb, a kezdő lépések megtételében.
Három nap – arra kevés, hogy megtanítsuk Önt írni, ha az egyáltalán megtanítható. Három nap – arra azonban elegendő, hogy átfogó képet adjunk a könyvírás kívánalmairól, a piaci igényekről, a könyvkiadás részfeladatairól, a terjesztés mechanizmusairól, a piac szereplőiről, azok érdekeiről. Beszélünk pénzről és betűkről, kiadókról és szinopszisról, terjedelemről és e-könyvekről. A harmadik nap végén Ön számtalan új információval gazdagodik, új impulzusokat nyer, merőben másképp, igazul látja majd a könyves polcok mögötti zsongó világot. Képessé tesszük rá, hogy elkerülje a szerzői és kiadói csapdákat, és magabiztosan kapcsolódjon be az irodalom vérkeringésébe.
2013-tól elektronikus formátumban is olvasható a Toszkána - Utazik a család című könyvünk.
2012 őszén jelenik meg az Okos leszek! sorozat újabb kötete.

Az új kötet kifejezetten a magyar nyelv sajátosságait (nyelvtan, helyesírás) igyekszik átadni a gyerekek. Mindezt a szokásos vidám, ám következetes formában.

A könyvet újfent Zsiga Henrik szerzi, a grafikai munkákra Gévai Csillát kérjük fel.